НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА МИРИЗМИ SKYVELL

Неутрализиране на неприятните миризми

Хората притежаваме забележителната способност да усещаме различни миризми и да ги различаваме благодарение на нашата обонятелна система. Неприятната миризма може да предизвика силни емоционални и психологически реакции. Тя често се свързва с нечистотии, разлагане и опасност, предизвиквайки чувство на отвращение, дискомфорт и погнуса.

Въпреки че лошите миризми не винаги са вредни сами по себе си, понякога може да са признак на наличието на опасни вещества или нехигиенични условия. Разпознаването на неприятните миризми и задържането им на разстояние са решаващи стъпки за поддържане на приятна и безопасна среда за нас и хората около нас.

За да се отървете от неприятните миризми, често е необходимо да идентифицирате и премахнете първопричините за тях. Важно е обаче да запомните, че само използването на маскиращи вещества не премахва източника на неприятната миризма и не е дългосрочно решение.

Как работи Skyvell?

1. Контакт

Молекулите на Skyvell се изпускат във въздуха или се нанасят върху повърхности, които след това влизат в контакт с молекулите на миризмата поради противоположни електростатични заряди и произволен контакт.

2. Абсорбиране

Молекулите на Skyvell абсорбират молекулите на миризмата.

3. Химична реакция и неутрализация

Skyvell преобразува молекулите на миризмата в състояние без миризма, така че човешката обонятелна система вече не може да я усети.

Защо продуктите Skyvell са различни?

Елиминират неприятната миризма

Това не са просто продукти, които маскира миризмата – така нареченият „маскиращ агент“. Те са ефективни за премахване на миризмата без помощта на добавени дразнещи аромати.

Разнообразие от продукти

Действат при почти всяка неприятна миризма.

Сигурност

Продуктите на Skyvell са безопасни за хората, животните и околната среда!

Close Моята количка
Close
Close
Категории