За нас

Iza Effect & Iza Care не са просто компании – ние сме утвърден лидер с отлични постижения в областта на хигиената и иновациите. Стартирайки през 2014 г. ние успяхме да проправим своя път в сферата на дезинфекцията и стъпка по стъпка с помощта на нашите доволние клиенти изградихме надеждно и сигурно име в индустрията.

 

Две компании, една мисия

Компаниите Iza ООД и Iza Care ООД са динамичното дуо, което стои зад нашия успех. Заедно ние формираме мощна производствена верига, специализирана в създаването на козметика, дезинфектанти и аерозолни устройства. Нашата отдаденост към качеството и грижата за околната среда ни отличават от конкурентите и са водещ принцип в ежедневната ни работа.

 

Глобален обхват, локално въздействие

Нашите компании оперират в глобален мащаб. С гордост обслужваме някои от най-големите в света хотелски вериги, болници, линейки, училища и фитнес центрове. През 2020г. обединихме сили с високоуважаваната швейцарска компания Skyvell и успешно представихме нашата продуктова гама в Близкия Изток, развивайки бизнес в Дубай, Катар и Саудитска Арабия. Чрез това стратегическо партньорство успяхме да разширим присъствието си сред големите предприятия и в Европа.

 

Директно до вас

През 2021г. направихме скок в дигиталната ера, позиционирайки нашите продукти в онлайн магазини и така достигайки директно до клиентите ни в голяма част от Европа и Близкия Изток. С въвеждането на пазара на новата марка Iza Care представихме нова гама натурална козметика, като допълнително засилихме нашия ангажимент към грижата за здравето на нашите клиенти.

 

Иновациите са част от нашето ДНК

Ние сме компания, водена от амбиции, иновации и постоянен стремеж за разработване на решения за подобряване на благосъстоянието и повишаване на хигиенните стандарти на нашите клиенти. Със степен на удовлетвореност от 99% и над 700 000 доволни клиенти през годините, резултатите говорят сами за качеството и успеваемостта на нашите продукти.

 

Присъединете се към нашето пътуване

Горди сме да бъдем представени в реномирани платформи като Mimovrste (Словения), Amazon (Германия и Дубай), както и телевизионните канали Top Shop и магазини в Словения, България, Хърватия, Дубай и Ирландия.

Ние от Iza Effect не просто продаваме продукти – наша мисия е да предлагаме решения, които работят за вашите нужди.

Добре дошли в свят, в който иновациите се срещат с екологията, а перфекционизмът е наша водеща мярка.

Close Моята количка
Close
Close
Категории